Program 2016

Opdateret 8. juni 2016 af Anni M.

På dagen vil der være rig mulighed for at komme tæt på havet både i form af mad og oplevelser ude i bølgerne. Meget af det er tilmed helt gratis.

Læs mere om de enkelte aktiviteter her

Se detaljeret program for dagen her (nyt vindue)

Havneliv med god stemning 

Det er 9. år i træk, at Norsminde For Fulde Sejl skydes i gang, og dagen går som sædvanlig i luften ikke alene for fulde sejl, men med et væld af aktiviteter. Sejllads med motor eller sejl, krabbeløb, bålplads, havnerundfart, waterballz, kajakroning m.m. er hver år en stor succes. 

På havnepromenaden vil der være mulighed for at hænge ud i vores fine hjemmelavede træmøbler - og for at få et godt køb med hjem fra boderne. Besøgende kan også hænge ud i Ib Michaels krabbekøkken,  Strandfiskernes vildandekøkken eller i Nordisk Tangs tangkøkken. Der er opsat små  pop up køkkener på havnen, hvor der hele dagen arbejdes på fantastisk velsmagende retter. 

 Lokale bands besøger Norsminde og skruer op for stemningen på havnen og ved Jolleklubben, og restauranterne og klubberne byder som vanligt på maritime oplevelser til ganen med for eksempel sildemadder og fiskefrikadeller.

 

Nyheder i 2016

Kom ned til den gamle træbro og vær med til at fange en fisk sammen med Odder Sportsfiskerforening, der for første gang besøger Norsminde for Fulde Sejl.  De vil forklare alt om fiskeri og fisketeknikker, samt hvilke muligheder der er for fiskeri i Norsminde og omegn. 

 

Tag på hyggelig, historisk sightseeing med hest og vogn. Den gemytlige hest Sally trækker vogn og passagerer gennem landskabet, ad den gamle krovej, forbi den gamle kirkeruin og sommerhusene, med udsigt til bølgende marker og den smukke fjord.

 

Oplevelser for børn og voksne

Norsminde For Fulde Sejl bliver også spændende set fra børnehøjde. Krabbeløb på krabbeløbsbanen og mulighed for at løbe på vandet i Waterballz. Vi tænder bål, og børnene kan lave snobrød og deltage i små konkurrencer.  

Kajakklubben tilbyder prøveture i kajakken under vejledning fra erfarne kajakroere. Det gælder også for børn fra seks år, hvis de ledsages af en voksen. Hos Yachtklubben kan man få vind og vand i håret med en tur i mellem bølgerne i en af klubbens både.


Vi glæder os til at se dig på lørdag

Opdateret 6. juni 2016 af Anni M.


FÃ¥ din egen standplads 2016

Opdateret 17. maj 2016 af Anni M.

Få din egen standplads på havnen:

Alle lokale virksomheder og lokale beboere er velkommen til at booke en standplads i forbindelse med Norsminde for Fulde Sejl. Du bestemmer selv hvad der skal sælges – måske du gennem vinteren har syet dukker, duge eller tøj – måske har du dit eget hjemmefirma - eller måske du bare trænger til at få ryddet ud i sommerhuset ? 

Brug dagen på havnen kl. 11-17 til af få solgt ud af gemmerne – og til at få en hyggelig dag med andre lokale – og måske et godt tilbud med hjem :-) 

Alle som har en tilknytning til lokalområdet og tilbyder varer indenfor hjemmeavl, husflid eller gårdsalg er velkommen til at stå på markedspladsen mod betaling af kr. 200,- pr. standplads.

Du skal selv medbringe evt. borde eller telte. 

Kontakt : Anni Marquard på m: 50 50 24 13 eller m: formand@krydsfelt-norsminde.dk hvis du ønsker at deltageFørste Foregående Næste Sidste

 

 

 
©LDdesign 2010