Der bliver fart over feltet til havs

Opdateret 19. maj 2010 af Anni M.

Så fik vi grønt lys fra Danish Hobie Class Association. Som noget helt nyt bliver der i år mulighed for at stikke til havs i en hobie. 


Det er Michael Stanley som er stor fan af Hobie og selv har en liggende ved Ajstrup Strand, som har opfordret Hobie Danmark til at kigge forbi.

Han vil gerne udbrede kendskabet til denne fantastisk måde at sejle på. Der er fart over feltet og sus i håret når hobien stikker til havs.

I år kan du selv teste det ud på NFFS :-)

Billede: Jesper Krautwald fra www.denmark.hobieclass.com

 


Vil du være årets sild ?

Opdateret 9. maj 2010 af Anni M.

Deltag i denne unikke konkurrence, hvor dine hjemmemarinerede sild har chancen for at blive verdenskendte i Norsminde.

Sådan deltager du: Du kan fra tirsdag d. 11. maj til torsdag d. 20. maj afhente ½ kg neutralmarinerede sildefileter på kroen. Du skal selv marinere sildene efter din egen favoritopskrift  og herefter aflevere dem igen senest fredag d. 27. maj på Norsminde Kro. Du skal aflevere de marinerede sild sammen med din opskrift. 

Sildene vil herefter blive bedømt af dommerkomiteen fra bylauget og kroen. Vinderen vil blive offentliggjort d. 6. juni på selve dagen for ’Norsminde for fulde sejl’. 

Vinderen vil ud over æren modtage et gavekort til Kroen på kr. 2.000.

Silden vil kunne købes på kroen d. 6. juni i Brasseriet til kr. 68,-mellem 12.00 og 15.30.

Yderligere information kan ske ved Søren Pedersen tlf. 86 93 24 44 -Norsminde Kro 

 


SÃ¥ er vi online med siden :-)

Opdateret 8. maj 2010 af Anni M.

Så er hjemmesiden for Norsminde For Fulde Sejl (NFFS) i luften.  Vi arbejder stadig på siden og der vil de næste 14 dage kommer nye aktiviteter til. 

I år er der mange spændende nyheder. Kl. 13 stævner Yachtklubbens flotte både til havs for at deltage i Norsminde Cuppen.

I kajakklubben bliver der også muligheder for at deltage i konkurrencer hvor en person kan vinde et år gratis medlemskab af klubben samt et gratis instruktionskursus til kajakroning i foråret 2011.

Dette og meget mere kommer op på siden her i løbet af ugen...

 

 Første Foregående

 

 

 
©LDdesign 2010