Forår på vej...

Opdateret 26. februar 2011 af Anni M.

Selvom kalenderen snart viser 1. marts, og dermed officielt starten på foråret, hænger vinteren godt fast. Grødis på fjorden og i indsejlingen og sne i små dynger hen over strandengen. Det er stadig vinterkoldt i Norsminde :-)

På trods af det kolde vejr, er vi dog gået i fuld gang med at planlægge årets NFFS. Årets første møde blev afholdt i starten af februar. Mødet var samtidig en stiftende generalforsamling for foreningen NFFS, og vi har nu fået etableret nogle formelle rammer omkring NFFS. Se vedtægter.

Som du kan se på billedet, har vi også fået et logo, som den lokale grafiker Jane Nielsen har udformeret. Tak for det.

I løbet af de næste par måneder vil du her på siden kunne læse om de forskellige aktiviteter - og du er naturligvis altid meget velkommen til at komme med ideer og input til NFFS - skriv til os ved at klikke på ''Kontakt'' her på siden.

 

 

 


Tak for en skøn NFFS 2010

Opdateret 7. juni 2010 af Anni M.

Solen skinnede fra en blå himmel, havet var roligt med en svag brise og stemningen var god og smilende lun. NFFS løb af staben i går på en af forsommerens smukkeste søndage.

Rigtig mange valgte at ligge turen forbi Norsminde i det gode vejr. Rundt på havnen summede det af musik og sejlerliv. Tak til de mange frivillige i klubberne og foreningerne som var med til at gøre dagen vellykket.

Årets sild blev Hanna Tranum - tillykke med det. Silden kan smages på Norsminde Kro hen over sommeren.

I kajaklubben blev det den kun 13-årig Elias som løb med præmien om et års medlemskab med gratis kajak-introduktions-kursus.

Vinderne af Norsminde Cuppen kommer op her på siden snarest. Men vi kan allerede nu afslører at det var en båd fra Hou som stak af fra de lokale sejlere i Norsminde, og gik med sejren :-)

Kig med her i galleriet og se flere billeder fra dagen som bød på sejlerliv, musik og udstillinger. 

 

 


Program 2010

Opdateret 3. juni 2010 af Anni M.

NFFS 2010

Detaljeret program med angivelse af tidspunkter finder du her program (.pdf) 

Kig også aktivitetslisten igennem. Her kan du læse mere om de mange aktiviteter. Første Foregående

 

 

 
©LDdesign 2010