Ønsker du en stand på handelspladsen?

Opdateret 5. maj 2011 af Anni M.

Handelspladsen ved Norsminde Pakhus er åben fra kl. 12 til 17. Kom forbi og slå en god handel af eller få din egen stand.

Mange forskellige boder - f.eks Paradiset Gårdbutik, Fjordgårdens Vineri, Charlottes smykkebod med perleworkshop, Ole Grøns skilte, hjemmelavede håndværk og loppemarkedet med brugt ting fra lokale.

Ajstrup Forsamlingshus og Norsminde Bylaug stiller også op med loppemarked hvor overskuddet bl.a. går til renovering og udvikling af forsamlingshuset i Ajstrup.

Prøv også chancen hos Lions Klub i lykkeskab og se om du kan vinde en af de mange præmier. Samtidig støtter du et godt formål, da pengene går til humanitære formål samt til NFFS.


 

Få din egen stand på Havnepladsen

 

Mange benyttede sig sidste år af en stand på handelspladsen, hvilket gav en hyggelig stemning. Lokale beboere, virksomheder og foreninger har også mulighed for standpladser i år. 

Du bestemmer selv hvad der skal sælges – måske du gennem vinteren har syet dukker, duge eller tøj – måske har du dit eget hjemmefirma - eller måske du bare trænger til at få ryddet ud i sommerhuset ? 

Brug dagen på Handelspladsen 12-17 til af få solgt ud af gemmerne – og til at få en hyggelig dag på havnen med andre lokale – og måske et godt tilbud med hjem :-) 

Vi har besluttet, at det er gratis for alle at få en stand på Havnepladsen. De ikke-kommercielle standes overskud går til et godt  formål, f.eks. til Bylaugets arbejde eller til forbedringer i forsamlingshuset. De kommercielle stande har også mulighed for at stille op gratis, men vi forventer så til gengæld, at der bidrages gratis med en aktivitet som gør det sjovere at besøge markedspladsen - f.eks. kunne man sidste år gratis lave fiske-perle-kæde, prøvesmage vin eller krydderurtesnaps.

Du skal selv medbringe evt. borde eller telte. 

Kontakt : Anni Marquard på m: 50 50 24 13 eller m: annimarq@gmail.com hvis du ønsker at deltage.

 

Fotos: Torben Alrøe 

 

 


Bliv Årets Sild 2011

Opdateret 4. maj 2011 af Anni M.

Deltag i konkurrencen, hvor dine hjemmemarinerede sild har chancen for at blive verdenskendte i Norsminde. 

 

Du kan fra d. 12. maj til d. 19. maj afhente ½ kg neutralmarinerede sildefileter på kroen. Du skal selv marinere sildene efter din egen favoritopskrift og herefter aflevere dem igen senest torsdag d. 26. maj på Norsminde Kro. Du skal aflevere de marinerede sild sammen med din opskrift. 

 

Sildene vil herefter blive bedømt af dommerkomiteen. Vinderen vil blive offentliggjort d. 4. juni. Vinderen vil ud over æren modtage et gavekort til kroen.

 

Silden vil kunne købes på kroen d. 4. juni i Brasseriet mellem 12.00 og 15.30. Spørgsmål og yderligere information kan ske til Norsminde Kro på tlf. 86 93 24 44.


Kajakklubben er klar

Opdateret 19. marts 2011 af Anni M.

Som den første klub har Kajakklubben allerede meldt ud hvad dette års spændende præmie bliver til den heldige vinder af kajak-konkurrencen. Du får mulighed for at vinde en tur for 4 personer til havs med instruktør og gratis ''middag''. 

 

Læs mere om kajakklubben...

 Første Foregående Næste Sidste

 

 

 
©LDdesign 2010