Vi glæder os til at se dig på lørdag

Opdateret 6. juni 2016 af Anni M.


FÃ¥ din egen standplads 2016

Opdateret 17. maj 2016 af Anni M.

Få din egen standplads på havnen:

Alle lokale virksomheder og lokale beboere er velkommen til at booke en standplads i forbindelse med Norsminde for Fulde Sejl. Du bestemmer selv hvad der skal sælges – måske du gennem vinteren har syet dukker, duge eller tøj – måske har du dit eget hjemmefirma - eller måske du bare trænger til at få ryddet ud i sommerhuset ? 

Brug dagen på havnen kl. 11-17 til af få solgt ud af gemmerne – og til at få en hyggelig dag med andre lokale – og måske et godt tilbud med hjem :-) 

Alle som har en tilknytning til lokalområdet og tilbyder varer indenfor hjemmeavl, husflid eller gårdsalg er velkommen til at stå på markedspladsen mod betaling af kr. 200,- pr. standplads.

Du skal selv medbringe evt. borde eller telte. 

Kontakt : Anni Marquard på m: 50 50 24 13 eller m: formand@krydsfelt-norsminde.dk hvis du ønsker at deltage


Program 2015

Opdateret 10. juni 2015 af Anni M.

Her på siden kan du læse programmet for Norsminde for Fulde Sejl 2015. De fleste aktiviteter starter kl. 11 eller kl. 12, men enkelte aktiviteter starter kl. 13.  

Der udformet et detaljeret kort med hele programmet som kan downloades her -  eller som kan købes til kr. 5,- i vore info-telt på havnen på lørdag:

Tak til Sine Raunkjær fra firmaet Hans Thyge og Co i Norsminde og grafiker Jane Nielsen fra Storenor - for det flotte grafiske arbejde.Første Foregående Næste Sidste

 

 

 
©LDdesign 2010