Tak for en dejlig NFFS 17

Opdateret 10. juli 2017 af Anni M.

Tak for en dejlig dag. Rigtig mange valgte at kigge forbi Norsminde i det gode vejr. Rundt på havnen summede det af musik og sejlerliv. Tak til de mange frivillige i klubberne og foreningerne som var med til at gøre dagen vellykket.

Vi mødes næste år - datoen hedder den 9. juni 2018.


NfFS 2017

Opdateret 1. juni 2017 af Anni M.

Så er det snart Norsminde for Fulde Sejl igen. Og vi glæder os. Den detaljeret programoversigt kommer online her på siden i løbet af ugen, men allerede nu kan du naturlilgvis mere om de mange aktiviteter her


Standpladser 2017

Opdateret 29. april 2017 af Anni M.

Få din egen standplads på havnen:

Alle lokale virksomheder og lokale beboere er velkommen til at booke en standplads i forbindelse med Norsminde for Fulde Sejl. Du bestemmer selv hvad der skal sælges – måske du gennem vinteren har syet dukker, duge eller tøj – måske har du dit eget hjemmefirma - eller måske du bare trænger til at få ryddet ud i sommerhuset ? 

Brug dagen på havnen kl. 11-17 til af få solgt ud af gemmerne – og til at få en hyggelig dag med andre lokale – og måske et godt tilbud med hjem :-) 

Alle som har en tilknytning til lokalområdet og tilbyder varer indenfor hjemmeavl, husflid eller gårdsalg er velkommen til at stå på markedspladsen mod betaling af kr. 200,- pr. standplads.

Du skal selv medbringe evt. borde eller telte. 

Kontakt : Kenneth Bojsen Buddig på m: 50 50 24 13 hvis du ønsker at deltageFørste Foregående Næste Sidste

 

 

 
©LDdesign 2010