Vind i sejlene - med Norsminde Sejlerskole


Trods beskedne forhold er Norsminde Sejlklub i forrygende vækst, båret af ca 50 entusiatiske frivillige i alderen 19-73 år fra det østjyske, der dyster med og mod hinanden til kapsejlads og i sejlerskole. De ønsker at udbrede glæden ved sejlads, hvorfor de har oprettet en sejlerskole, hvor du kan lære at føre en sejlbåd på sikker vis. Kom forbi til en snak og en prøvetur. 

Vi mødes ikke i klubhuset, da vi ikke har et sådant. Vi mødes på havnen og havet og har som mål at være det foretrukne samlingssted for aktive sejlere i Norsminde Havn.

Et af klubbens populære tiltag er Sejlerskolen, hvis vigtigste opgave er at fange din kærlighed til havet, skaffe dig fremdrift i sejlene og lære dig om det gode sømandsskab.

Norsminde Sejlklub er på pladsen fra 11 til 14 - måske en halv time længere, hvis nogen er ude med skolebåden.

Der er adgang til at publikum kan komme med ud at sejle i deres sejlbåd, hvis man er interesseret. Derudover er Sejlklubben klar med den værste sørøverhistorie i Norsminde Havns levetid :-)

Derudover vil der være mulighed for information om sejlklubben, en enkelt pralhistorie og mulighed for at erhverve sig (=købe eller bestille) “havgoodies" fra hjemhavn.dk

FÅ OGSÅ SEJE FAKE TATTOOS 

Ohøj, ohøj få opgraderet dit look for kun 29kr. Sjov make-over for alle aldre. Få en både smerte - og giftfri tusch tatovering, som kan holde i 2-4 dage. Der fås forskellige motiver.

For yderligere information tjek www.norsminde-sejlklub.dk

 


 

 
©LDdesign 2010