Fiskeri fra den gamle bro med Odder Sportsfiskerforening.

Kom ned til den gamle træbro og vær med til at fange fisk sammen med Odder Sportsfiskerforening.

Medlemmer fra Odder Sportsfiskerforening vil forklare alt om fiskeri og fisketeknikker, samt hvilke muligheder der er for fiskeri i Norsminde og omegn.

Læs mere....


Tag på hyggelig, historisk sightseeing med hest og vogn.

Den gemytlige hest Sally trækker vogn og passagerer gennem landskabet, ad den gamle krovej, forbi den gamle kirkeruin og sommerhusene, med udsigt til bølgende marker og den smukke fjord.


Læs mere om Sally og den gode tur...


Prøvetur i en kajak

Norsminde Kajakklub holder åbent hus, og fra kl. 11 til kl.16 er alle velkommen til at få en prøvetur i kajakkerne og vil blive ledsaget af klubbens erfarne roere. 


Læs mere om Norsminde Kajakklub...


Aalekvasen Anna - bessøg et træskib og smut en tur med på havet

Anna ankomme til Norsminde cirka 11:00 og vil i løbet af dagen sejle nogle ture på havet. Det bliver muligt for publikum at besøge skibet mens det ligger i havn, og høre nogle gode anekdoter om kystlivet i Norsminde og omegn.

Aalekvasen Anna er et 110 år gammelt kulturhistorisk og bevaringsværdigt træskib som alle er velkomne til at komme ombord på.


Læs mere om Anna...


Strandbar hos Jolleklubben

På standegnen foran Jolleklubben er der liv og glade dage, både for børn og voksne. Børnene kan gratis bage snobrød, fange krabber og deltage i sjove lege, mens de voksne kan lytte til god og glad musik fra trioen Palermo.


Læs mere....


Dykkerne viser tips og tricks i havnebasinet

I år har vi igen besøg af en håndfuld proffesionelle dykkere fra Aarhus Sportsdykker Klub. Du vil i løbet af dagen kunne få en snak med dem, tjekke deres udstyr ud - og få gode tip og tricks. 


Læs mere....


Norsminde Sejlerskole

Norsminde Sejlklub er den nye sejlklub i Norsminde Havn. De ønsker at udbrede glæden ved sejlads, hvorfor de har oprettet en sejlerskole, hvor du kan lære at føre en sejlbåd på sikker vis. Kom forbi til en snak og en prøvetur. 

 


Læs mere....


Naturtjek og Krible Krable dyr

Dansk Naturfredningsforening sørger for at du kan få fingerne i vandet og røre ved krible krable dyrene. 


Læs mere....


Ib Michaels havnekøkken

For 3. år i træk har vi fornøjelsen af det meget lokale Ib Michaels Havnekøkken. Ib og Michael bor lokalt i området og har begge en stor passion for havet - og madlavning. Det vil de gerne dele med os andre. 


Læs mere....


Havnerundfart med Bette Jens

Tá på havnerundfart med Bette Jens fra mastekranen på sydsiden af havnen, hvor der vil være prøvesejlads og havnerundfart hele dagen. Undervejs fortæller besætningen historier om havnen og dens historie.


Læs mere....


Stik til søs i en sejlbåd

Ved Yachtklubben er der mulighed for at stikke til søs i en sejlbåd, hvis ellers vinden tillader det. Prøv gratis den skønne fornemmelse af vind i håret og frihed til havs...


Læs mere...


Musik og hygge i Havnebaren

Norsminde Yachtklub står bag Havnebaren. Et hyggeligt havnetelt på Havnepromenaden. I løbet af dagen spilles der god musik.

Kig forbi fra kl. 11 og til kl. 17.  


Læs mere....


Børneaktiviteter ved vand og strand

Rundt på havnen og ved standen sker der forskellig aktiviteter for de mindste fra kl. 12-17. 

Ved jolleklubben bages snobrød over bål og man kan deltage i den store krabbekonkurrence og andre lege. Hvem bliver mon årets krabbefanger?


Læs mere om aktiviteter for børn...


Havnelounge og promenade

I igen år har vi flyttet handelspladsen ud til kajen og oprettet en promeade med loungestemnig ved Norsminde Pakhus. Standene er åben fra kl. 11 til 17. Kom forbi og slå en god handel af eller få din egen stand.

Mange forskellige boder - f.eks Paradiset Gårdbutik, Fjordgårdens Vineri, Charlottes smykkebod med perleworkshop, Ole Grøns skilte, hjemmelavede håndværk og loppemarkedet med brugt ting fra lokale.


Læs mere...


Waterballz - gå på vandet

Igen i år får Norsminde besøg af Kristian og hans waterballz, der fra kl. 12 og frem til kl. 17 stiller op med de fantastiske bolde.

Waterballz er nogle store vandtætte plastikbolde der ligger på vandet klar til at du kan hoppe ind i boldene og går på vandet - tør du prøve det ?

Denne aktivi  tet koster kr. 60,- pr. tur, hvoraf de 10,- kr. går til NFFS arbejde.


Læs mere....


 

 
©LDdesign 2010